صدا و سیمای شرق مازندران نه غرب
در دسته : نامشخص
با وجود تلاش بسیار زیاد و زحمات فراوان کارکنان و خبرنگاران رسانه ملی در پوشش صدا و تصویر در تمامی مناطق کشور اما متاسفانه صدا و سیمای مرکز مازندران از سالهای اولیه راه اندازی تاکنون توجه زیادی به مناطق غرب استان ندارد دقیقا مانند سایر نهادهای دولتی استان که تمام بودجه متعلقه به استان را در همان مرکز و اطراف آن هزینه می کنند و این دلیل اصلی جدایی طلبی مردم غرب استان مازندران از این استان است.
در این ایام برفی فاجعه آمیز پوشش نامناسب حوادث و اخبار ناصحیح باعث توجه ناکافی مسوولین کشوری به این منطقه شد که رئیس جمهور بعد از مرگ سهراب دستور تشکیل ستاد بحران را صادر کرد آن هم زمانی که دیگر آب و برق وصل شده راه ها باز و برف بند آمده بود و مردم دیگر از بی آبی برف نمی خوردند.
برای صدا و سیمای کشور متاسفم که به مرکز مازندران در این زمینه تذکر لازم را نداده که چرا از شهر تنکابن فقط یک قطعه فیلم از گزارش یک خبرنگار از مسوول توزیع آب هلال احمر در تمامی خبرها پخش شد.
واقعا باید تاسف خورد ...
از کشته هایی که ذکر نشد...
از خانه هایی که خراب شدند ...
از آدمهای زندان شده در خانه ...
از جنازه هایی که بیمارستان در برف دفن کرد ...
از نانوایی بی برق و آب که نان نپخت ...
از زنجیرهایی که جواب ارتفاع برف را نداد ...
از بیمارستان بی برق ...
از جراحی با شمع ...
از بی آبی و زندگی با برف ...
از شهر ارواح ...
از مسافرینی که زیر برف دفن شدند...
اینجا فقط جای گله مانده و بس
آقای مهندس ضرغامی
مرکز مازندران را دریاب که فقط از صدا و سیمایی مرکزش مانده و بس
پاسخ
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری علامت گذاری شده اند. *
0 نظر